Aruba Photographers

Home Weddings Family and Lifestyle Honeymoon Engagement Testimonials About Our philosophy Blog

Ik ga jullie niet vertellen dat ik als kind al met camera's speelde zoals de meeste fotografen, maar wel dat ik ruim 30 jaar bezig ben met fotografie, en hier op Aruba inmiddels 16 jaar als professionele fotograaf waar ik meer dan 500.000 foto's van merendeel huwelijken heb geschoten. Trouwen op Aruba is waar wij dagelijks mee bezig zijn en daarom is mijn specialiteit uiteraard het fotograferen van huwelijken en ceremonies, maar ik doe ook veel reportages voor honeymooners, verloofde, huwelijksaanzoeken, groepen en families.

Mijn relaxte aanpak (want ik heb een hekel aan stressen) en het niet uit het oog verliezen van details worden enorm gewaardeerd door mijn klanten. Hebben jullie een hekel aan de "standaard" geposeerde foto's? Geen probleem we kunnen het exact doen zoals jullie het willen.

Ik zal geen hele lange lijst maken met apparatuur, want dat zegt U waarschijnlijk toch niets. Maar natuurlijk gebruikt ik hoge resolutie Nikon camera's en de laatste geavanceerde software om mijn klanten ongekende kwaliteit te kunnen leveren.
Hoe ik over fotografie denk? Lees meer..................

Naast free-lance fotograaf ben ik dus ook eigenaar van
Dream Weddings Aruba een van de meest  toonaangevende wedding planners op Aruba.

Voor meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid stuur een e-mail naar
robertarenz@gmail.com of bel 00 297 5643289

All pictures © Robert Arenz photography Aruba. All rights reserved